Health: Kayla Itsines BikiniBody Guide

Ready…. Set…GO!

Project ‘The Best Version of Me’ gaat nu officieel van start. Op fysiek gebied ben ik op dit moment alles behalve blij met mezelf. Ik pas dan wel al jaren in dezelfde kleding en een grote maat heb ik nog nooit aan hoeven te schaffen, maar toch is mijn lijf niet zoals ik wil dat het moet zijn.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 22.40.37

Tijd om daar eens hard aan te gaan werken. Ik ben al eens eerder gestart met de BikiniBodyGuides van Kayla Itsines, maar nooit heb ik het langer als twee weken volgehouden door tijdgebrek, luiheid, school, werk en alle andere smoesjes die je maar kan verzinnen om vooral niet te hoeven sporten. Iedereen die het programma van Kayla al kent weet dat dit ontzettend slappe excuses zijn, aangezien haar programma maar 4×7 minuten van je tijd opslurpt per training.

Dit keer MOET ik het volhouden, zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen in mijn blog over mezelf van afgelopen woensdag. Ik WIL weer tevreden kunnen zijn met mezelf en ik WIL weer trots op mezelf zijn en dan niet alleen op sommige foto’s, nee op ALLE foto’s.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 22.50.20

De stukken van mijn lijf waar ik de grootste moeite mee heb zijn mijn benen en mijn bovenarmen. Na jarenlang voetballen en flink wat jaren dansen in een dansgarde, zijn mijn benen niet slanker op geworden. Ik heb flinke benen, wat shoppen voor broeken tot een ware hel kan maken. Mijn kuiten en mijn bovenbenen hebben een omvang waar menig bodybuilder jaloers op zou kunnen zijn. Gelukkig zijn ze wel gespierd, maar toch hoop ik ze iets smaller te krijgen door te gaan trainen. Mijn bovenarmen moeten af van de zogenoemde ‘kipfiletjes’, strak en gespierd, zo moeten ze gaan worden!
Natuurlijk hoop ik ook dat de rest van mijn lijf gezellig me doet en eens even een flinke upgrade krijgt.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 22.52.53

Natuurlijk weet ik ook wel dat sporten alleen het niet gaat doen als je je lijf een make-over wilt geven, dus ook het eten zal hier op aangepast worden. Nu eten mijn vriend en ik over het algemeen al vrij gezond, dus nog wat kleine aanpassingen op dit gebied zullen niet al te moeilijk worden voor ons, hoop ik!

Mijn ‘start’-foto’s durf ik helaas nog niet met jullie te delen, maar ik hoop dat dat over een paar maanden, na flink trainen toch anders zal zijn! Hebben jullie al ervaringen met de Bikini Body Guide van Kayla Itsines? Ik hoor graag jullie tips en verhalen! Alle extra motivatie is natuurlijk welkom, want ik weet dat het een hels karwei zal worden om de trainingen door te komen, want ja, die zijn loodzwaar!

Liefs,

Ingrid

7 gedachten over “Health: Kayla Itsines BikiniBody Guide

 1. Wat een leuke blog Ingrid! Ik heb zelf vorig jaar ook het programma van Kayla gedaan, maar ben op een gegeven moment gestopt omdat m’n schouders er heel breed van werden. (Heeft te maken met aanleg, die groeien gewoon heel snel bij mij, ook bij mama)
  Ik kan je wel als tip meegeven qua voeding om melkproducten te vermijden (ook soja). Zout is ook vergif voor je lijf! ๐Ÿ˜‰
  Ik denk dat je het naar een week al ziet als je deze producten laat staan. Je krijgt er namelijk heel veel vocht van.

  Heel veel succes met je programma! You can do it!

  Liefs Bo

  1. Heeeeey bo wat leuk dat je een berichtje stuurt! Melk gebruik ik al niet veel, maar zal het eens weg laten. Net als het zout! Ben benieuwd wat het gaat doen! Hoe is het verder nog met jou?

   1. Dat is wel fijn zeg ๐Ÿ™‚ Samen is toch net wat leuker dan alleen. Dat geloof ik! Lijkt me sowieso een heftige training hoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s