Fashion : This week in outfits

Zelf haal ik altijd heel veel inspiratie uit de outfitposts van medebloggers… Dus vandaar deze post, mijn week in outfits! Helaas beschik ik nog niet over een fotograaf die de foto’s voor me wilt maken, hopelijk komt hier snel verandering in!

IMG_1352

Ik hou meestal niet van veel kleur in mijn outfit, verwacht vooral veel grijs, zwart, wit en jeans. That’s the way I like it!

Maandag:

Grijs & zwart met een kleine turqouise touch in de schoenen en om de outfit nog een beetje vakantieproof te houden MET m’n Toronto Blue Jays cap!

outfitmaandag

Jurk/MbyM Bomberjacket/H&M Schoenen/Sperry Cap/TorontoBlueJays

Dinsdag:

Net voor ik op vakantie ging zijn we op het werk druk bezig geweest met onze eerste eigen shirtjes en jurkjes lijn. Dit is mijn favoriet!

outfitdinsdagJurk/SheClothes Schoenen/Sperry

Woensdag:

Grijs & zwart is weer the way to go! Met een shirtje van een van mijn favoriete HighStreet merken: NIKKIE! Gecombineerd met een midiskirt, de trend van het moment.
IMG_1274

Shirt/NIKKIE Rok/Supertrash Schoenen/Converse

Donderdag:

Deze blousedress is een van mijn favoriete items uit NIKKIE’s PreFall Collectie. Vandaag weer met een turqouise touch.
IMG_1242

Jurk/NIKKIE Schoenen/Sperry Ketting/SheClothes

Vrijdag:

Ik ben eigenlijk echt een jeans & t-shirt meisje. De outfit van vandaag is daar een perfect voorbeeld van. Boyfriendjeans + oversized T-shirt & sneakers. Comfortabeler gaat het echt niet worden!

IMG_1302

Jeans/MAVI Shirt/Zara Schoenen/Adidas

Zondag:

Black & white dancing together. Classy, maar toch heel erg easy to wear, dat is denk ik de beste manier om deze outfit te beschrijven. Perfect voor een middagje werken!

IMG_1341Top/NIKKIE Jeans/MAVI Schoenen/Adidas ShoeFringe/PinnedbyK

Misschien is het jullie al opgevallen, maar  de zaterdag ontbreekt in deze week. Zaterdag was dan ook totaal niet spannend en eigenlijk heb ik de hele dag in pyjama rondgelopen en gepoetst thuis, niet echt fotowaardig! De meeste van deze outfits zijn trouwens te koop bij het leukste winkeltje van Roermond en laat dat nou net de winkel zijn waar ik werk! Nieuwsgierig geworden? Dan is www.sheclothes.nl toch echt wel de site die je moet gaan bekijken!

Welke van deze outfits is jullie favoriet deze week?

2 gedachten over “Fashion : This week in outfits

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s