Fashion: New In

Oké, I’m a little bit late to the party, but better late then never! Ook ik ben eindelijk overstag gegaan en heb een paar nieuwe Adidas Superstars gekocht.

De schoenen waar ik als tienermeisje al enkele paren van versleten heb ( denk vooral aan de versie met de zachtroze strepen aan de zijkant ).

 Nu is het tijd voor een meer basic paar. Gewoon mooie clean witte Adidas Superstars met de herkenbare driestreep in het zwart! Niet heel spannend, maar wel geweldige sneakers om te combineren met zo ongeveer alles wat ik in mijn garderobe heb hangen!

Ik heb ze pas een dag, maar stiekem wil ik alweer een tweede paar… De zwarte met witte strepen! Die gaan dan ook op de wishlist voor deze winter!

Vandaag heb ik er ook snel een hele simpele outfit meegemaakt. Een stoere ripped boyfriend jeans van Mavi met een basic grijs shirt van de Zara (oude collectie) afgemaakt met deze toffe sneakers! Dit is het stijltje waar ik zo van hou!

Hoe zou jij deze sneakers combineren?

Liefs,
Ingrid

3 gedachten over “Fashion: New In

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s