Health : 3 Day Detox

Weet ik waar ik aan ga beginnen? Uhhh nee… Waarom doe ik het dan? Uhhh… tja, ik wil graag eens ondervinden wat een sapjeskuur met mij en mijn lichaam doet!

Zal het me gaan bevallen? I don’t know…. Spannend vind ik het in ieder geval wel! Let’s do this!

Ik ben vanmorgen begonnen met het 3 Day Detox programma van Jason Vale. Een programma dat via een app te volgen is, die je gewoon in de appstore kan downloaden. Ik heb al een aantal maanden zitten kijken om een kant en klare sapkuur te bestellen, maar de prijs hiervan hield me toch elke keer weer tegen. Aangezien ik zelf ook een slowjuicer heb staan, ben ik overstag gegaan en pers ik mijn sapjes voor deze 3 Day Detox lekker zelf! IMG_8159 Vanmorgen ben ik in alle vroegte naar de supermarkt gegaan om alle benodigdheden voor de sapjes voor de komende drie dagen in te slaan en ik heb net mijn eerste sapje op met appel, rode biet, gele paprika, avocado, komkommer, broccoli, wortel en bleekselderij. Tegen alle verwachtingen in was het een heerlijk sapje en jeetje, wat is het veel! Een sapje vult zo enorm dat het bijna ontbijt en lunch was voor mijn idee, maar het sapje heb nog een keer gemaakt omdat het ook als sapje voor de lunch op staat en ook mijn derde sapje van de dag heb ik al klaar in de koelkast staan, zodat ik deze kan nuttigen tijdens het werk vanmiddag.

Nadat ik mijn sapjeskuur heb afgerond dinsdag zal ik zeker  bij jullie terug komen om jullie te vertellen hoe het is bevallen! Ik ben benieuwd of ik het vol hou zonder vast eten en of ik me niet laat verleiden tot snoepen… We will see!

Liefs, Ingrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s