Health: Kayla Itsines Update II

Zo daar ben ik weer… Druk druk druk en daardoor helaas veel te weinig tijd voor mijn blog. MAAR niet te weinig tijd om door te gaan met sporten, want ik ben inmiddels alweer bezig aan week 6 van Kayla Itsines.

Benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan snel verder!

Het vervloeken van Kayla is nog steeds niet minder geworden, want jeetje wat heb ik toch een gruwelijke hekel aan die stomme lunges, in welke vorm dan ook! Bah bah bah! Daarentegen moet ik wel toegeven dat mijn conditie en spierpijn steeds minder wordt en dat ik voor het eerst in mijn leven zelf push-ups kan doen!

SAY WHAT? Ja… Push-ups ja! Whoehoe! Wat een heerlijk gevoel!

Schermafbeelding 2015-09-24 om 22.38.00

Squats, burpees, mountainclimbers en zelfs touwtje springen beginnen steeds meer mijn beste vrienden te worden, al zorgt het touwtje springen zo nu en dan toch wel voor vreemde blikken in de sportschool, vooral vanuit het ‘krachthonk’.
Over touwtje springen gesproken, MY GOD, wat een hel was dat de eerste paar keren. Kapot gaan to the max! Ondertussen kan welgeteld 2 minuten touwtje springen zonder meteen helemaal dood te gaan.

Schermafbeelding 2015-09-24 om 22.37.46

En ik heb nog een grote stap gemaakt. Voor het eerst in mijn leven heb ik een 5K kunnen rennen. Ja je leest het goed… Ik heb 5K gerend en het mooiste is: I LOVED IT! Dus ook dat is een blijvertje geworden in mijn sportroutine. Samen met Nienke ga ik nu met gemak 3 keer per week sporten. Zin of geen zin, we durven niet eens af te zeggen.

Schermafbeelding 2015-09-24 om 22.37.32

En of ik ondertussen verschil merk aan mijn lijf? Ja, het begint langzaam te komen. Er zijn dagen dat ik in de spiegel kijk en denk ‘Damn, dat gaat de goede kant op’, maar er zijn ook nog genoeg dagen dat ik m’n bovenbenen, buik en bovenarmen kan verwensen. Stapje voor stapje ga ik er wel komen. Foto’s laten wel verschil zien, maar in de spiegel zie ik het nog niet meteen zo terug. Zien we dan toch echt wat we willen zien?

Schermafbeelding 2015-09-24 om 22.37.21
Het halfway-point is bereikt en maandag start ik alweer aan week 7 van de eerste Bikini Body Guide van Kayla Itsines en samen met Nienke ga ik hem afmaken ook! Let’s keep this going!

Liefs,

Ingrid

Een gedachte over “Health: Kayla Itsines Update II

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s